top of page
Obrázek autoraAdmin

Castelsardo, třípokojový byt, 45 m2, cena 89.000,- EUR

Cena:

89.000,- EUR

Počet pokojů:

3

Rozloha:

49 m2

Počet koupelen:

1

Roční náklady na provoz

800 EUR

Další vybavení:

terasa, parkování na ulici společný bazén

Popis
Prodej apartmánu na Sardinii s kouzelným výhledem na hrad a záliv Asinara

Chcete si splnit svůj sen o bydlení na Sardinii? Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit kouzelný apartmán v malebném městě Castelsardo, které se nachází v provincii Sassari. Tento apartmán o rozloze 45 m² je perfektní volbou pro ty, kteří hledají útulné a pohodlné bydlení s ohromujícím výhledem.


Apartmán se skládá z kuchyňského koutu, dvou menších pokojů a obyvatelné terasy, odkud se vám naskytne výhled na historický hrad a záliv Asinara. Oba pokoje jsou klimatizovány, což vám zajistí příjemné prostředí po celý rok.


Nemovitost je ve skvělém stavu a připravena k okamžitému nastěhování.


K dispozici je společný bazén, který vám poskytne osvěžení během horkých letních měsíců. Náklady na provoz bazénu, včetně přítomnosti plavčíka, jsou již zahrnuty v měsíčních nákladech pro kondominium, které činí 800 EUR ročně.


Castelsardo je okouzlující město s bohatou historií a krásnými plážemi. Nachází se v provincii Sassari, která je známa svou nádhernou přírodou a typickou sardinskou atmosférou. V blízkosti apartmánu najdete veškerou občanskou vybavenost, restaurace, obchody a kulturní památky.


Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás ještě dnes pro více informací. Tento kousek ráje na Sardinii může být brzy váš!

Těšíme se na vás a rádi vám pomůžeme splnit si váš sen o bydlení na Sardinii!


Galerie


Lokalizace


Doplňující informace k ceně

V ceně není zahrnuta provize za zprostředkování, poplatky spojené s převodem nemovitosti, poplatky spojené s přepisem energií ani daň z nemovitosti.

Comments


bottom of page